Tusea si junghiul. Confruntare intre Găgăuță si Lăbuță - Serban Huidu
6776
post-template-default,single,single-post,postid-6776,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Tusea si junghiul. Confruntare intre Găgăuță si Lăbuță

Ieri toată lumea a fost oripilată de confruntarea între primăria lui Găgăuță și cea a lui Lăbuță. Sătul să aștepte împreună cu activul de partid, ok-ul de la primăria generală, primarul PSD de la sectorul 4 s-a apucat să dea drumul la un șantier epic in Piața Unirii, ca să repare planșeul pe unde curge Dambovita. Că, vezi-Doamne,  e pericol public. Fleoșk. De fapt vine campania și trebuie niște bani de la firmele implicate in proiect. Da’ urgent.

 

Faptul că, după Liviu Dragnea, cei din PSD au acționat mai cu manusi nu ca ghiolbanii ahtiați, a fost destul de grav. Adică adoptau tactica Ciolacu. Tace și la face. Fără aroganțe fără „altă întrebare”. Dar oricum făceau ce voiau ei. Ei bine ieri, nea Lăbuță nu a mai avut răbdare și  și-a dat aroganța pe fața. Hai că „noi suntem PSD si facem ce vrea mușchiul nostru”. Nu mai faceți mă chiar ce vreți voi. Aroganți  de doi lei ce sunteti. Click pe poza pentru articol.

Problema e una de sistem. Nu poți avea 7 primari intr-un singur oraș. Aceasta situație, moștenită din comunism, nu mai poate continua. Bucureștiul trebuie să aibă 1 primar si multe arondismente. Împărțirea pe sectoare a fost o bazaconie administrativă ca să aibă mai mulți nomenclaturiști funcții. Primarul general se ceartă ca la ușa cortului cu ăia de la sectoare,care au la dispoziție fonduri senzaționale.

 

Unii dintre cei mai bogați și corupți politicieni s-au perindat pe la primăriile de sectoare. Începând cu Vanghelie și terminând cu Neculai Onțanu. O neonorabilă mențiune merge la Tudorache cel ce a facut din sectorul 1 cam ce a vrut el. Ca să vă dați seama unde ajunsese corupția, ăla facuse un contract pe zeci de ani cu o firmă de salubrizare. In timp ce oamenii de la alte sectoare plăteau ridicarea gunoiului, pentru locuitorii sectorului 1 era un serviciu gratuit. Televiziunile care o prezentau pe zuza Clotilde in toate felurile, au „uitat” să specifice asta. Echidistanți ca ultimele putori.

 

Cred ca acestă stutocamilă se poate vindeca doar cu un referendum. Cu rezultatul pus in aplicare nu ca in alte cazuri. Până atunci ramane galceva asta neîntreruptă intre reprezentanții diferitelor partide si grupuri de interese. In dauna evidentă a cetățeanului. Care sta, se uită și alege imediat o tabara. Societatea ne arată că, in ruptura ei polarizată, a disparut calea de mijloc. A bunului simt. Oamenii ăștia nu mai există. Click pe poza pentru filmul evenimentelor.

Ori il pupă in dos pe Găgăuță , cel care repară termoficarea, aia care in 10 ani va ajunge absolut la fel de găurită,  ori îl ridică in slavi pe grețosul ăla de la sectorul 4 care, in afară de populism, ca datorită lui a ajuns in mandatul actual, a reușit in sectorul lui să aducă televiziunile de știri. Ca să relateze cum toate camioanele si autocarele se înfig in pasajul Unirii, ăla „reabilitat” de primaria secror 4 cu ajutorul firmelor de partid si de stat.

 

Bunul simț a murit din păcate. Si mi se pare că sunt foarte puțini cei care vor înțelege cu adevărat demersul acestui articol. In loc sa vedem doar vrajbă, haideti sa ne uitam si la unii și la alții si sa încercăm să condamnăm sau sa lăudam oamenii care merita. Nu pe cei sugerați de o parte sau alta a presei. Academia Catavencu, aia de pe vremuri, avea dreptate: Cetateni Ganditi!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.